«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

سوئد در بیانیه‌ای دیرهنگام هتک حرمت قرآن را محکوم کرد

سوئد در بیانیه‌ای دیرهنگام هتک حرمت قرآن را محکوم کرد سوئد در بیانیه‌ای دیرهنگام چهار روز پس از اقدام شنیع سوزاندن قرآن در پایتخت این کشور، آن را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت سوئد امروز یکشنبه سوزاندن قرآن کریم روبروی مسجد اصلی شهر استکهلم در هفته گذشته را محکوم کرد. دولت سوئد ضمن محکومیت هتک حرمت قرآن، این اقدام را اسلام هراسی خواند.

وزارت خارجه سوئد در بیانیه‌ای اعلام کرد: دولت سوئد بطور کامل درک می‌کند که اقدام‌های اسلام هراسانه توسط اشخاص در این کشور می‌تواند توهین به مسلمانان باشد. ما به شدت این اقدام‌ها که به هیچ وجه انعکاس دهنده دیدگاه‌های دولت سوئد نیست را محکوم می‌کنیم.

محکومیت سوئد در حالی است که اقدام‌های جمعی از سوی سازمان همکاری اسلامی در جهت جلوگیری از این اقدام شنیع در آینده صورت گرفته است.

این نهاد ۵۷ عضوی در جده تشکیل جلسه داد تا به هتک حرمت قرآن کریم در روز چهارشنبه گذشته توسط سلوان مومیکا یک عراقی الاصل ۳۷ ساله واکنش نشان دهند.

در بیانیه‌ای که پس از نشست اضطراری این سازمان منتشر شد، آمده است: سازمان همکاری اسلامی از کشور‌های عضو می‌خواهد تا اقدام‌های جمعی و متحد را برای جلوگیری از سوزاندن جلد‌های قرآن انجام دهد.

کشور‌های از جمله عراق، کویت، امارات و مراکش سفیران سوئد در کشورهایشان را به نشانه اعتراض به سوزاندن کتاب مقدس مسلمانان احضار کردند. / خبرگزاری فرانسه

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار